Ako ne možete tri puta bez vađenja, evo koliku pauzu morate da napravite do nove erekcije

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne možete tri puta bez vađenja, evo koliku pauzu morate da napravite do nove erekcije

Kada je ponavljanje seksa odmah nakon orgazma u pitanju, stvari nisu tako proste. Da budemo precizniji - veoma su složene i povezane sa ograničenjima koja imaju naša tela.

Sa jedne strane, žene imaju anatomsku prednost. Sve dok je uzbuđena i dovoljno vlažna, žena je fizički u stanju da ima onoliko seksa koliko želi bez ikakve pauze.

Međutim, muškarci nisu toliko srećni. Bez obzira na to koliko su uzbuđeni, njihovom ponosu je potrebno malo vremena da povrati svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << energiju.

U proseku, muškarcu u dvadesetim godinama je potrebno između 5 i 30 minuta pauze nakon prvog orgazma kako bi ponovo povratio erekciju.

Onim starijim je potrebno nekoliko minuta više - što je muškarac u poznijim godinama, to mu je potrebno više vremena.

Stručnjaci objašnjavaju zašto je to tako:

Foto-ilustracija: Profimedia

Nakon ejakulacije, mišići u penisu se automatski opuštaju i smanjuje se protok krvi zaslužan za erekciju.

I dok muškarci u dvadesetim i tridesetim godinama nemaju problema da tokom noći postignu dve erekcije, potrebno je da znate da postoje različiti stadijumi tvrdože penisa - samo zato što erekcija nije čvrsta ko kamen, to ne znači da ne želi seks sa vama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.