Ako mu izmasirate ovu tačku, s njegovim PENISOM će se desiti čudo!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako mu izmasirate ovu tačku, s njegovim PENISOM će se desiti čudo!

Jeste li čuli za refleksologiju? U pitanju je poseban metod masaže, stiskanja ili gnječenja određenih tačaka na telu, u predelu takozvanih refleksnih zona, za koje se veruje da su povezane sa određenim organima.

Ova tehnika zasnovana je se na principima tradicionalne medicine o kretanju energije kroz telo, čijom se blokadom ili stimulacijom može postići ozdravljenje. Mi ćemo vam ovog puta otkriti blagodeti jedne od tačaka na dlanu.

Istraživanje iz 2015. godine otkrilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da je masaža mekanog jastučića ispod palca posebno korisna za ublažavanje neuropatskog bola koja je posledica dijabetesa. Ako osetite trnce i žarenje u prstima ruku i nogu, izmasirajte taj predeo i nelagoda će proći.

Ali, to nije sve! S obzirom na to da su upravo neuropatski bolovi čest uzrok impotencije i problema s ejakulacijom kod nešto starijih muškaraca, od masaže ove tačke imaće koristi i njihovi polni organi.

Probajte već večeras, pa nam javite rezultate.

Takođe, ako ste nervozni ili imate neke od navedenih zdravstvenih tegoba, isprobajte i jogu za prste:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.