Ako je tačno da Bler lobira podelu...

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako je tačno da Bler lobira podelu..."

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić se oglasio povodom navoda da bivši britanski premijer Toni Bler “lobira za Vladu Srbije“.

“Ako je zaista tačno da politički plaćenik Toni Bler za Vladu Srbije lobira podelu na KiM u kojoj bi većina Srba i svetinja biti prepušteni nestanku reč je o kolosalnom moralnom padu i izdaji. Nadam se da će Vlada hitno demantovati ovu informaciju koja zaprepašćuje naš narod“, naveo je Janjić.

Podsetimo, informaciju o Blerovom navodnom angažmanu je izneo predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i istakao da je to čuo na marginama Generalne skupštine UN, kojom je u jednom periodu i predsedavao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.