Ako je spakujete u OVU POZU, nikad neće zaboraviti seks s vama!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako je spakujete u OVU POZU, nikad neće zaboraviti seks s vama!

Ako želite malo da začinite stvari u spavaćoj sobi, predlažemo neku od ovih poza ... Ili možda sve. Nećete se razočarati, a i partnerki ćete pružiti nezaboravan seks.

1. Sa strane

Ona treba da legne na bok, podigne jednu nogu, koju će on uhvati rukom, dok kleči iznad nje. Poza je idealna i za stimulaciju klitorisa. Za još bolji doživljaj, stavite nekoliko kapi lubrikanta na prste.

2. Tačke

Sećate se dečije igre vožnje kolica? Pozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je ista, samo je ovo igra za odrasle. Ona nek se čvrsto osloni na ruke, a vi stanite iza nje i uhvatite je za noge, najbolje malo ispod bokova i seksi vožnja može da počne.

Foto: pixabay.com

3. Jastuk

Ona neka legne na leđa i stavi jastuk ispod guze, kako bi mogla da podigne kukove što više i omotajte svoje noge oko vaših ramena. Za intenzivniji osećaj, upotrebite i prste i lubrikant.

4. Kravlji položaj

Ovo se zove kravlji položa, u jogi. Ona nek se postavi za pozu otpozadi, ali na leđima neka napravi obrnuti luk - kukovi prema gore, leđa prema dole. Rotirajte joj kukove dok ne pogodite savršeni ugao.

5. Kauču

Prebacite je preko naslona kauča i zabacite joj kukove što je više moguće prema gore. Stanite ispred nje i uhvatite je za noge. U ovoj pozi vi određujete tempo, a možete i da uživate u pogledu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.