Ako igrate LOTO ovo će vas zanimati

Izvor: Mondo, 09.Nov.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako igrate LOTO ovo će vas zanimati

Državna lutrija Srbije pokrenula je novi internet portal putem koga će građani, od danas, igre na sreću moći da uplaćuju na jednostavniji način.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Uplaćivanje će se vršiti elektronskim putem, izjavio je v.d. direktora Državne lutrije Srbije Nenad Lazarević.

Putem ovog portala igrači će, elektronskim putem, moći da uplate sve igre iz porfolia Državne lutrije Srbije koje su navikli da igraju – loto, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bingo i instant lutriju - rekao je on Tanjugu na predstvljanju elektronske lutrija.

Ceo Paraćin se pita: Ko je milioner?

Navodeći da je portal napravljen tako da građanima bude što jednostavniji za korišćenje, on je istakao su na portalu dostupne i neke besplatne igre, za građane koji ne žele da troše svoj novac.

"Celokupan kocept je u skladu sa ciljevima Državne lutrije Srbije i principima odgovornog privređivanja", rekao je Lazarević i podvukao da igrači ne moraju da brinu za dobitke, jer će se svi dobici automatski evidentirati na njihovim računima

Lazarević je najavio da se u narednom periodu očekuje proširenje portfolia instant lutrije na portalu, kao i nove klasične igre “kojima ćemo obradovati naše igrače”.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.