Ako danas u 1847 skocite trebace vam 3 sekunde da se spustite na zemlju Evo i zasto

Izvor: medio.rs, 04.Jan.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako danas u 1847 skocite trebace vam 3 sekunde da se spustite na zemlju Evo i zasto

Prema nekim naučnim izvorima, na Zemlju deluju kombinacija gravitacije Jupitera i Plutiona, koje poništavaju njenu gravitaciju, odnosno, drastično je smanjuju, pa zbog toga upravo danas u 18:47 možemo ostati duže u vazduhu i u neku ruku "lebdeti"

Da li ste ikada čuli za dan nulte gravitacije? Taj dan pada baš danas i on označava vreme kada dolazi do poravnanja planeta, odnosno dovodi do toga da se planete rasporede u istoj ravni.

Navodno, u tom trenutku gravitacija Zemlje se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << smanjuje, što omogućava više i duže zadržavanje predmeta u vazduhu…a i ljudi. Ukoliko u 18 časova i 47 minuta skočite, trebaće vam čitave 3 sekunde da se ponovo vratite na zemljno tlo, dok je uobičajeni period minimalnih 0,2 sekunde.

Dakle, hajde da danas to svi zajedno probamo i saznamo da li su neke stvari zaista mnogo bolje u teoriji ili je slično i u praksi (ko je rekao “seks”‘ – prim.ur).

Deluje primamljivo, zar ne? Gotovo kao da na kratko uspevate da poletite.

Prema nekim izvorima, na Zemlju deluju kombinacija gravitacije Jupitera i Plutiona, koje poništavaju njenu gravitaciju, odnosno, drastično je smanjuju, pa zbog toga možemo ostati duže u vazduhu i u neku ruku “lebdeti”.

Ovu teoriju smislio je Patrik Mur, britanski astronom i naučnik. Ona  je masovno prihvaćena u svetu i ljudi u nju zaista veruju, ali postoji veliki broj naučnika koji govori o tome da je ova tvrdnja apsolutno netačna.

Ali, ništa nas ne košta da probamo, zar ne?

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ako danas u 18:47 skočite trebaće vam 3 sekunde da se spustite na zemlju! Evo i zašto!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015

Prema nekim naučnim izvorima, na Zemlju deluju kombinacija gravitacije Jupitera i Plutiona, koje poništavaju njenu gravitaciju, odnosno, drastično je smanjuju, pa zbog toga upravo danas u 18:47 možemo ostati duže u vazduhu i u neku ruku "lebdeti"..Da li ste ikada čuli za dan nulte gravitacije?...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.