Izvor: B92, 21.Feb.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcioni plan i dalje tajna

Beograd -- Akcioni plan Vlade Srbije, koji je počeo da se primenjuje kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, i dalje ima status državne tajne.

Ipak, javnosti je poznato da je deo tog plana povlačenje ambasadora Srbije iz zemalja koje su priznale nezavisno Kosovo, ili to planiraju da učine, a tokom posete Zvečanu, planove Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj izneo je ministar Mlađan Dinkić.

Kada će sa sadržinom ovog plana biti upoznati poslanici Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije i dalje ostaje nejasno, kao što se ne zna da li će ta sednica biti otvorena ili zatvorena za javnost.

Vlada Srbije usvojila je danas Informaciju o aktivnostima za jačanje institucija Republike Srbije na Kosovu i Metohiji, saopšteno je nakon sednice.

U saopštenju Vlade Srbije nije navedeno više detalja o informaciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.