Akcijska ponuda povodom Svetskog dana štednje

Izvor: Beta OMS, 30.Okt.2020, 14:53

Akcijska ponuda povodom Svetskog dana štednje

Komercijalna banka je povodom Svetskog dana štednje proširila ponudu i uvela dva nova štedna proizvoda, u okviru akcijske ponude koja će trajati od 31. oktobra do 30. novembra.Akcijska ponuda odnosi se na oročenu štednju u evrima, sa rokom od 12 meseci, nominalnom kamatnom stopom od 1,20% (efektivna kamatna stopa 1,02%), uz minimalni iznos oročenja od 100 evra.Osim ponude štednje na 12 meseci, Komercijalna banka klijentima nudi i akcijsku ponudu oročene štednje u evrima sa rokom od 60 meseci, uz minimalni iznos oročenja od 1.000 evra, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,60% (efektivna 1,37%). U okviru akcijske ponude klijenti imaju izuzetnu mogućnost stepenastog razoročenja pod stimulativnim uslovima.Više informacija klijenti mogu da dobiju u svim ekspoziturama Komercijalne banke, na brojeve telefona Kontakt centra 011 201 86 00 i 0700 800 900, putem digitalne ekspoziture KOMeCENTAR, kao i na sajtu banke www.kombank.com.Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.(Kraj OMS poruke)

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Najnovija Sberbank ponuda štednje: Novac prevremeno podigneš, kamata ostaje!

Izvor: Blic, 31.Okt.2020, 10:57

Nekada ne možemo predvideti sve životne situacije i moguće je da vam novac, koji ste oročili, zatreba i pre isteka oročenog perioda. Zato je Sberbank Srbija kreirala posebnu ponudu za oročenu štednju, kojom omogućava klijentima da uživaju prinos od izuzetno atraktivne kamatne stope ukoliko sačekaju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.