Akcija hapšenja narko dilera na Balkanu

Izvor: Glas javnosti, 30.Maj.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija hapšenja narko dilera na Balkanu

BEOGRAD - Više osoba uhapšeno je u Srbiji, regionu i Holandiji, zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom velikih količina kokaina iz Latiske Amerike u Evropu.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u koordinisanoj akciji sa tužilaštvom za organizovani kriminal i policijama i tužilaštvima više zemalja uhapsili više osoba zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << velikih količina kokaina iz Latiske Amerike u Evropu.

U Srbiji je, nezvanično se saznaje, uhapšen Hadži Zoran Jovanović, zvani Zigi i Tebra, i Aleksandar Desnica zbog sumnji za nedozvoljenu proizvodnju i prodaju droga.

Akcija je paraleleno vođena u Srbiji, Holandiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Organizator ove kriminalne grupe Hadži Zoran Jovanović je od ranije poznat policiji, a bio je hapšen u Belgiji 2007. godine prilikom pokušaja krijumčarenja 200 kilograma kokaina preko luke u Antverpenu, zajedno sa još nekoliko osoba. Jovanović je tada bio označen kao organizator krijumčarenja kokaina.

RTS

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja zbog krijumčarenja kokaina

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2013

Više osoba uhapšeno je u Srbiji, regionu i Holandiji zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavi krijumčarenjem i švercom velikih količina kokaina iz Latiske Amerike u Evropu, potvrđeno je Novostima.Pripadnici Uprave kirminalističke policije, u koordinisanoj akciji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.