Akcija dobrovoljnog davanja krvi u sredu u Somboru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 16:53

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u sredu u Somboru

Crveni krst Sombor, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, u sredu 29. jula organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor.

Kako je objavljeno na sajtu grada, akcija će se odvijati od 9.00 do 13.00 časova.

Mole se sugrađani da, ukoliko imaju prehladu, kašalj, kijanje, povišenu telesnu temperaturu, ili su bili u kontaktu sa bolesnom osobom čiji simptomi lice na infekciju korona virusom, ne dolaze na akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2020, 13:42

Na današnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je održana u prostorijama Crvenog krsta “Kikinda”, sakupljeno je 37 jedinica dragocene tečnosti...Akciji se odazvao 41 potencijalni davalac, ali je četvoro ljudi odbijeno iz medicinskih razloga...Naredna akcija dobrovoljnog davanja krvi, koja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.