Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2023, 11:13

Akcija "Skver" u BiH: Među osumnjičenima i advokati, notari i odbornik

Policijski službenici Agencije za istrage i zaštitu Bih (SIPA) danas, u sklopu operativne akcije "Skver", na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Pala i Istočnog Starog Grada pretresaju poslovne i stambene objekte i pokretne stvari na više lokacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SIPA o akciji "Square": Pretresi na 40 lokacija, oduzeta veća količina novca

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2023

SARAJEVO - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), u sklopu akcije "Square", na području Sarajeva, Istočnog Novog Sarajeva, Pala i Istočnog Starog Grada i dalje pretresaju poslovne i stambene objekte i pokretne stvari, te privremeno oduzimaju dokumentaciju na više od 40 lokacija,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.