Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija Gugla: Za svaki donirani dolar za borbu protiv ebole, oni daju dva

Komapnija Gugl pokrenula je kampanju za borbu protiv ebole u okviru koje će dati dva dolara na svaki dolar koji ljudi doniraju neprofitnim organizacijama poput "Save the čildren" i Doktori bez granica.

Pored toga, ta kompanija će dati 10 miliona dolara neprofitnim ogranizijama koje rade u suzbijanju ebole, koja je do sada odnela više od 5.000 života. Fondacija direktora Gugla Lerija Pejdža će zasebno dati 15 miliona dolara.

Gugl je odvojio pet miliona dolara za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokrivanje donacija, što znači da će pojedinci morati da daju 2,5 miliona dolara kako bi se dostigao maksimalni iznos.

Prošlog meseca direktor Fejsbuka Mark Zakerberg i njegova supruga Prisila Čen su dali 25 miliona dolara za borbu protiv ebole.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.