Akcija Gnev u S. Mitrovici: Zaplena kokaina, špriceva, oružja...

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 12:43

Akcija Gnev u S. Mitrovici: Zaplena kokaina, špriceva, oružja...

Sremska Mitrovica -- Pripadnici MUP-a u Sremskoj Mitrovici u akciji "Gnev" zaplenili su 432,2 grama kokaina i uhapsili M. B. (32) i N. S. (45).

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stanova koje su koristili osumnjičeni i u jednom skrovištu u šumi kod Vrdnika pronašla kokain, 13 špriceva i 30 plastičnih flaša ispunjenih tečnošću za koju se sumnja da je opojna droga, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Pronađen je i novac u iznosu od 131.000 dinara i 4.160 evra, za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga, kao i digitalna vagica, četiri mobilna telefona i dve legitimacije udruženja policajaca veterana i policijskog sindikata.

Policija je kod N. S. pronašla i pištolj sa četiri metka i još 52 metka različitog kalibra, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.