Izvor: Press, 13.Jul.2018, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Dan za LimuNADU" za Svratište za decu

Svratište za decu i Centar za integraciju mladih sutra organizuju još jedan "Dan za limuNADU za Svratište"

Foto: Thinkstock


U okviru ove akcije, koja se organizuje već četvrti put za redom, pojedini ugostiteljski objekti u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu, prihode od prodatih limunada tog dana doniraće za Svratištu za decu. 

"Prikupljena sredstva koristimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se pripremimo za narednu školsku godinu i spremni dočekamo 1. septembar. Ove godine imaćemo više od 250 školaraca i za sve njih ćemo pripremiti školski pribor i sve ono najneophodnije za školu baš zahvaljujući vašoj podršci i sredstvima prikupljenim u Danu za limuNADU", navode organizatori ove akcije. 

Lokali koji učestvuju u ovoj akciji biće obeleženi posterom, a njihov spisak može da se pogleda na Fejsbuk stranici Svratišta za decu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.