Akademik Zukorlić stigao u Beč – upriličen mu doček na aerodromu

Izvor: SandzakPress.net, 21.Feb.2020, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademik Zukorlić stigao u Beč – upriličen mu doček na aerodromu

Akademik Muamer Zukorlić pristigao je na Bečki aerodrom, gdje mu je od strane Bošnjaka tog grada priređen poseban doček. Kako je i ranije najavljeno, večeras će se u 17 h u organizaciji Zajednice sandžačke dijaspore upriličiti javna tribina na temu Obnova bošnjačke akademske zajednice, na kojoj će govoriti akademik Muamer Zukorlić. Knjiga Academia autora Zukorlića bit će dostupna na tribini, a njegovu cjelokupnu posjetu Bošnjacima u Beču ispratit će Sandžak Televizija.  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zukorlić u Beču: Obrazovanje i sloboda su temelji na kojima Bošnjaci trebaju graditi budućnost

Izvor: SandzakPress.net, 22.Feb.2020, 10:47

Zajednica sandžačke dijaspore organizirala je u Beču javnu tribinu na temu “Obnova bošnjačke akademske zajednice. Učesnici tribine bili su akademik Muamer Zukorlić, predsjednik Zajednice sandžačke dijaspore prof. Mithat Mujović i prof. Refik Akova a tribinom je moderirao Nihad Gegić. Dobordošlicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.