Ahmeti i Ljimaj će predstavljati Prištinu

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ahmeti i Ljimaj će predstavljati Prištinu"

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je "Zeri".

Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut u ponedeljak uveče.

Napominje se da je dogovor postignut u danu kada je komesar za proširenje EU, Johanes Han, boravio u Prištini.

Očekuje se da će danas biti održana sednica skupštine u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prištini na kojoj bi trebalo da se okonča proces imenovanja potpredsednika kosovske vlade Ljimaja i novog pregovaračkog tima, čiji bi jedini mandat bio da pregovara o priznanju Kosova.

Sednica se očekuje oko 17 sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština ima nove pregovarače?

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018

Gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti, predvodiće zajedno sa Fatmirom Ljimajem, prištinski tim u dijalogu sa Beogradom, objavio je "Zeri"...Foto: Tanjug/Kosovo Government via AP..Pre nekoliko meseci započeti su razgovori o formiranju pregovaračkog tima Prištine, a list navodi da je dogovor postignut...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.