Ahmeti: Takse treba suspendovati

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahmeti: Takse treba suspendovati

Špend Ahmeti, kopredsednik prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom i lider opozicione Socijaldemokratske partije, zatražio je večeras suspenziju nametnutih 100 odsto uvećanih taksi na proizvode iz Srbije i BiH kako bi se dala šansa da taj proces bude nastavljen, prenela je GazetaExpres.

Ahmeti smatra da, u slučaju da dijalog ne uspe, takse treba vratiti.

U intervjuu za prištinski javni servis, Ahmeti je rekao da je to saopštio i premijeru Ramušu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Haradinaju.

Smatra da je za odluku o suspenziji taksi potrebno jedinstvo svih političkih subjekata.

- Potrebna je koordinacija svih političkih subjekata i odluka o suspenziji bi trebalo da bude zajednička - kazao je Ahmeti.

On je najavio da će u utorak naredne sedmice parlamentu biti podneta platforma za nastavak dijaloga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.