Ahmeti: Gruevski 10. januara podnosi ostavku

Izvor: B92, 25.Dec.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahmeti: Gruevski 10. januara podnosi ostavku

Skoplje -- Premijer Nikola Gruevski će podneti ostavku 10. januara izjavio je lider Demokratske unije za integracije (DUI) Ali Ahmeti.

Gostujući na TV Alsat M, Ahmeti je rekao da, prema dogovoru iz Pržima, Gruevski treba da ode sa funkcije premijera najkasnije do 15. januara.

Ahmeti je naglasio da se taj dogovor ipak sprovodi, iako sa zakašnjenjem od desetak dana.

Prema njegovim rečima, ostalo je otvoreno još pitanje medija, kao i ostavka Gruevskog, posle čega će biti formirana tehnička vlada koja će sprovesti vanredne parlamentarne izbore koji će u Makedoniji biti održani 24. aprila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gruevski podnosi ostavku 10. januara?

Izvor: Mondo, 25.Dec.2015

Premijer Nikola Gruevski će podneti ostavku 10. januara izjavio je lider Demokratske unije za integracije (DUI) Ali Ahmeti...Foto: screenshot/YouTube..  Gostujući na TV Alsat M, Ahmeti je rekao da, prema dogovoru iz Pržima, Gruevski treba da ode sa funkcije premijera najkasnije do 15. januara...Ahmeti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.