Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Mar.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za borbu protiv korupcije dobila saglasnost za posmatranje izbora

Administrativni odbor Skupštine Srbije dao je danas saglasnost Agenciji za borbu protiv korupcije za posmatranje izborne kampanje.

Kako je rečeno na sednici Odbora, Agencija će angažovati 134 posmatrača što je manje za 25 odsto nego na prethodnim izborima održanim 2014. godine.

Za te namene obezbedjeno je 19 miliona dinara.

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji biće održanu 24. aprila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Agencija za borbu protiv korupcije dobila saglasnost za posmatranje izbora

Izvor: Studio B, 16.Mar.2016

Administrativni odbor Skupštine Srbije dao je danas saglasnost Agenciji za borbu protiv korupcije za posmatranje izborne kampanje...Kako je rečeno na sednici Odbora, Agencija će angažovati 134 posmatrača što je manje za 25 odsto nego na prethodnim izborima održanim 2014. godine...Za te namene...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.