Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija traži hitnu istragu napada na Milenović

Agencija za borbu protiv korupcije zatražila je danas od nadležnih institucija efikasnu i hitnu istragu napada na članicu Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović.

Agencija je u saopštenju podsetila da je pre tri meseca, 27. avgusta, takođe ispred kućnog praga, napadnut saradnik Saveta za borbu protiv korupcije i novinar Ivan Ninić.

Ističući da je malo verovatno da saradnici na istim projektima, oboje ispred ulaza u svoje domove, "slučajno dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << batine od pobesnelih huligana, a više verovatno da je reč o organizovanoj akciji uterivanja straha batinama", Agencija je zatražila hitno pronalaženje i kažnjavanje počinilaca i eventualnih nalogodavaca navedenih napada.

Milenović, dodaje se u saopštenju, kao forenzički računovođa, više godina sarađuje sa Agencijom u obuci zaposlenih koji kontrolišu izveštaje o imovini i prihodima funkcionera, a svojim bogatim iskustvom u praćenju tokova novca, pomaže i u izradi izveštaja o kontroli političkih subjekata.

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović obavestila je medije da je napadnuta u subotu, 21.novembra u podne, u ulazu zgrade u kojoj živi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.