Agencija iz Vršca prevarila putnike

Izvor: B92, 26.Maj.2013, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija iz Vršca prevarila putnike

Beograd -- Umesto da u nedelju uveče krenu na Azurnu obalu preko agencije "Eko breg - Astra" iz Vršca, 52 putnika ostalo su na parkingu bez prevoza i mogućnosti putovanja.

Putnici kažu da su uredno platili po 220 evra za 8 dana putovanja, ali da im je, umesto da krenu, vlasnik agencije Dragan Šaljić dva sata pred put javio da od puta nema ništa.

Od tog trenutka se više ne javlja na telefone, a putnici su se, posle višečasovnog čekanja, razočarani vratili kući.

Šajić nije bio dostupan ni na pozive novinara B92,a zanimljivo je da su čak dva od četiri broja koja je dao putnicima u međuvremenu promenjena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencija iz Vršca prevarila putnike

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2013

Umesto da večeras krenu na Azurnu obalu preko agencije 'Eko breg - Astra' iz Vršca, 52-oje ljudi ostalo je na parkingu bez prevoza i mogućnosti putovanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Putnici će tužiti agenciju

Izvor: Studio B, 27.Maj.2013, 18:05

Putnici koji sinoć nisu otputovali preko vršačke turističke agencije Eko breg astra na Azurnu obalu, jer u dogovoreno vreme na parking Sava Centra nije došao autobus, tužiće to udruženje. ..Pedesetoro putnika koji sinoć nisu otputovali na Azurnu obalu, jer u dogovoreno vreme na parkingu kod...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.