Agencija „Selekt“ traži nova lica

Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija „Selekt“ traži nova lica

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, Modna agencija „Selekt“ pomoći će vam da ostvarite svoj cilj - sutra će se u beogradskom Domu sindikata održati velika audicija za nova lica.

U 11 i 12 časova biće održana audicija za devojčice i dečake od tri do 12 godina, a u 13 časova audicija za devojke i mladiće od 11 do 23 godine. Modna agencija „Selekt" je organizator najvećeg modnog projekta u jugoistočnoj Evropi „Jacobs >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fashion Selection", koji će 17. put biti održan od 11. do 26. oktobra. Na „Fashion Selectionu" najnovije trendove za narednu sezonu predstavljaju najpoznatiji domaći i strani dizajneri, brendovi i modne kuće. Kako je Modna agencija „Selekt" jedina profesionalna modna agencija u Srbiji koja se bavi dečjom modom, u okviru „Fashion Selectiona" održava se i „Kids Fashion Selection", dan dečje mode.

Svi zainteresovani više informacija o audiciji za nova lica Modne agencije „Selekt" mogu dobiti na brojeve telefona 011/3037881 i 011/3035300.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„SELEKT“ TRAŽI NOVA LICA

Izvor: Kurir, 11.Sep.2010

Ako želite da budete lice sa modnih pista, reklama i naslovnih strana, modna agencija „Selekt“ pomoći će vam da ostvarite svoj cilj. U nedelju 12. septembra 2010. godine, u Domu sindikata u Beogradu, održaće se velika „Selektova“ audicija za nova lica. U 11 i 12 sati održaće se audicija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.