Aerosmith možda bez Stivena Tajlera

Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Aerosmith" možda bez Stivena Tajlera

Američka hard rok grupa "Aerosmith" razmišlja da nadje zamenu za pevača Stivena Tajlera, rekao je gitarista tog benda Bred Vitford, preneo je NME.

Sudbina grupe neizvesna je od pre nekoliko meseci kada je Tajler, u avgustu, pao sa bine tokom koncerta u Dakoti. Bend je potom odgodio turneju po Južnoj Americi. Vodeći gitarista Džo Peri priznao je tada da Tajler "mora da se sabere" ukoliko želi da "Aerosmith" opstane.

U intervjuu časopisu "Klasik rok", Vitford je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispričao da članovi grupe treba da se narednih dana sastanu, verovatno bez Tajlera, kako bi razgovarali o budućnosti benda. Jedna od ideja jeste zamenjivanje Tajlera novim pevačem.

"Nisam siguran koliko bi to dobro izgledalo, u velikoj meri bi zavisilo od toga koga bismo našli i ko bi želeo to da radi. To je velika odgovornost", rekao je Vitford.

Prema njegovim rečima, niko ne bi mogao da zameni Tajlera niti da ga imitira.

"On je jedinstven", ocenio je muzičar. "Ali ako bi neko bio voljan da to učini i da sve ispadne kako valja, onda zašto da ne?"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.