Izvor: B92, 15.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom za zabranu spota SRS

Beograd -- Aerodrom "Nikola Tesla" zatražio je prestanak emitovanja promotivnog izbornog spota Srpske radikalne stranke.

Razlog je što se u njemu pominju navodne pljačke u tom preduzeću. Aerodrom je podneo Republičkoj izbornoj komisiji i Republičkoj radiodifuznoj agenciji zahteve za preduzimanje mera zbog narušavanja izbornih aktivnosti iznošenjem netačnih podataka, a nadležnom tužilaštvu tužbu protiv zamenika predsednika radikala Tomislava Nikolića.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saopštenju se ocenjuje da promotivni spot SRS predstavlja pokušaj narušavanja ugleda i poverenja aviokompanije, putnika i partnera u kvalitet poslovanja preduzeća, kao i dezinformisanja najšire javnosti.

Funkcioneri SRS optužili su u petak direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića da je zabranio emitovanje novih promotivnih spotova te stranke, u kojima se pominju pljačke na aerodromu i u cementarama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.