Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom Sarajevo: Uhapšena dva državljanina BiH

SARAJEVO - Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom juč su uhapsili dva državljana BiH. Na letu iz Podgorice uhapšen je R.B. (1970) dok je na letu iz Istanbula uhapšen Dž.D. (1976).

Kako je danas saopšteno iz Kancelarije za informisanje Granične policije BiH, graničnim provjerama je utvrđeno da R.B. potražuje Opštinski sud Živinice zbog krivičnog djela teške tjelesne povrede, dok je za Dž.D. utvrđeno kako ga potražuje Opštinski sud Mostar zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << krivičnog djela izazivanja opšte opasnosti.

Osobe su predane službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo i Federacije BiH na daljnje postupanje.

Na Međunarodnom graničnom prelazu Hum prilikom izlaska iz BiH uhapšen je D.A. (1990), državljanin Crne Gore. Graničnim provjerama utvrđeno je kako ga potražuje Opštinski sud Sarajevo zbog krivičnog djela teške krađe u pokušaju.

Policijski službenici Jedinice granične policije Hum predali su D.A. službenicima Sudske policije Goražde.

Policijski službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Sjeveroistok Bijeljina jučer su u tri odvojena slučaja spriječili protuzakoniti promet 15 svinja bez potrebne dokumentacije.

Svinje su otkrivene prilikom granične kontrole vozila u graničnom pojasu Glavičice na području Bijeljine.

Automobilima su upravljali LJ.P. (1974), R.R. (1990) i R.K. (1958), državljani BiH. Nakon toga s događajem je upoznat inspektor Veterinarske inspekcije Bijeljina koji će nastaviti raditi na ovom predmetu, navodi se u saopštenju.

-

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.