Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2023, 11:13

Aerodrom Katanija privremeno zatvoren, letovi Er Srbije za sada na čekanju

Usled jake vulkanske aktivnosti i prisustva štetne vulkanske prašine, aerodrom Katanija na Siciliji privremeno je danas zatvoren za poletanje i sletanje, saopštila je srpska nacionalna avio - kompanija Er Srbija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija: Aerodrom Katanija privremeno zatvoren zbog jake vulkanske aktivnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Avg.2023

Aerodrom Katanija, na Siciliji, je privremeno zatvoren zbog jake vulkanske aktivnosti i prisustva štetne vulkanske prašine, saopštila je danas Er Srbija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Preusmereni letovi iz Beograda

Izvor: B92, 14.Avg.2023

Usled jake vulkanske aktivnosti i prisustva štetne vulkanske prašine, aerodrom Katanija je zatvoren za sletanje i poletanje. Zbog pomenute situacije, Er Srbija je aplicirala i dobila slot na aerodromu u Palermu (PMO), pa će se današnji letovi između Beograda i Katanije realizovati preko tog aerodroma...Let...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.