Advokatu ukraden predmet  Radovana Karadžića

Izvor: Blic, 20.Mar.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokatu ukraden predmet Radovana Karadžića

BEOGRAD - Advokat Svetozar Vujačić izjavio je danas da su mu nepoznati provalnici obili kancelariju i ukrali predmet haškog optuženika Radovana Karadžića.

Vujačić, koji je zastupao Karadžića kada je uhapšen 2008. godine, obavestio je agenciju Beta da su mu lopovi ukrali samo Karadžićev predmet iako je u kancelariji imao "mnogo vrednije stvari” poput laptopa i faksa.

"Sve je bilo na svom mestu. Ništa vredno nije ukradeno”, rekao je Vujačić i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodao da su "neobični” lopovi ukrali kopiju predmeta Radovana Karadžića u kojoj se nalazi izjava bivšeg predsednika Republike Srpske iz jula 2008. posle hapšenja i optužnica protiv njega u Haškom tribunalu.

Vujačić je rekao da je provalu prijavio policiji u beogradskoj opštini Stari grad, na čijoj tzeritoriji se nalazi njegova advokatska kancelarija.

U policiji je agenciji Beta potvrđeno da je tokom noći obavljen uviđaj po prijavi advokata Svetozara Vujačića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOPOVI ADVOKATU VUJAČIĆU UKRALI KARADŽIĆEV PREDMET

Izvor: Kurir, 20.Mar.2011

BEOGRAD- Advokat Svetozar Vujačić izjavio je da su mu nepoznati provalnici obili kancelariju i ukrali predmet haškog optuženika Radovana Karadžića...Vujačić, koji je zastupao Karadžića kada je uhapšen 2008. godine, obavestio je da su mu lopovi ukrali samo Karadžićev predmet iako je u kancelariji...

Nastavak na Kurir...

Vujačiću ukraden predmet "Radovan Karadžić"

Izvor: Mondo, 21.Mar.2011, 00:03

Advokat Svetozar Vujačić izjavio je danas Srni da su mu nepoznati provalnici obili kancelariju u Beogradu i ukrali kopije materijala u predmetu bivšeg predsednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića, kojem se sudi u Haškom tribunalu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.