Advokati preko blututa četuju na protestu

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati preko blututa četuju na protestu

Srpski advokati, koji protestvuju dva i po meseca, sutra će prvi put u Srbiji upotrebiti aplikaciju za mobilne smart telefone Fajr čet (Fire Chat), putem koje će preko blututa (bluetootha) komunicirati međusobno tokom protesnog okupljanja.
u aplikaciju su proslavili demonstranti u Hong Kongu, a ona omogućava učesnicima istog protesta da komuniciraju međusobno preko blututa, rekao je Tanjugu portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Advokatske komore Srbije Ivan Milošević.

Aplikacija omogućava da četujete, bez upotrebe interneta, sa svakim ko ima istu uključenu aplikaciju, a nije udaljen više od 35 do 65 metara od vas, dodao je Milošević.




Prema njegovim rečima, tu modernu tehnologiju advokati će primeniti u organizaciji protesta koji je planiran za sutra ispred Vlade Srbije.

Advokatura je u protestu sa obustavom rada od 17. septembra.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Proširen minimum postupanja advokata u štrajku

Izvor: Studio B, 26.Nov.2014

Advokatska komora u Beogradu omogućila članovima da postupaju u predmetima gde su maloletnici žrtve, iako je štrajk...Advokatska komora Beograd proširila je postupanje advokata tokom obustave rada, tako što je svojim članovima dozvolila da postupaju u predmetima u kojima su maloletnici oštećeni...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.