Advokati odgovorili na optužnicu: Janin iskaz može izbaviti Zorana iz zatvora?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2018, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati odgovorili na optužnicu: Janin iskaz može izbaviti Zorana iz zatvora?!

Osporeni dokazi

Branioci Zorana Marjanovića (40) optuženog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), podneli su odgovor na optužnicu koje je Više javno tužilaštvo u Beogradu 9. februara podigli protiv njihovog klijenta.

Pročitajte i:

Nikola Dumnić, jedan od Zoranovih advokata, kaže da postoje dokazi koji idu u korist njegovom branjeniku, a koje tužilaštvo skriva.

- Podneli smo odgovor na optužnicu s predlogom  da se postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obustavi ili da se istraga upotpuni. Predlozi su da se pribavi snimak od 2. aprila 2016. sa kamere porodične kuće Jahovića u Borči, koja gleda na nasip, kao i da se ispita mala Jana. Policija je već ispitivala dete i jedini razlog zašto tužilaštvo taj predlog nije prihvatilo  jeste to što mu to ne odgovara - kaže Dumnić.

On dodaje da su ovo dva osnovna pravca kojim bi istraga ubistva pevačice "Granda" dopunila.

- Kad bi se ti dokazi izveli, konačno bi se utvrdilo da Zoran neosnovano leži u pritvoru - dodaje advokat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.