Advokat najavio ostavku!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat najavio ostavku!

Posle sramotnog izdanja njegovih pulena protiv Danske, selektor Srbije Dik Advokat je najavio da će da razmisli o podnošenju ostavke.

Doviđenja: Selektor Srbije Dik Advokat gotoo sigurno je već bivši

 

" Ovo je prva užasna utakmica od kada sam selektor Srbije. Odgovaran sam. Razmisliću o ostavci. Znam da ste ovo čekali", bilo je prvo što je Advokat rekao novinarima posle fijska na stadionu Partizana i dadao:

 

"Preuzeo sam posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer sam mislio da imamo tim koji može da se kvalifikuje, ali nekoliko meseci kasnije svi smo pod ogromnim pritiskom. Fer je i korektno da sednem i razgovaram sa čelnicima Saveza", rekao je Advokat.

 

Šta je Advokat doneo Srbiji? Ništa!

 

Srbije iz tri utakmice ima jedan bod, šest manje od Danske, pet od Portugala, a ispred je još i selekcija Albanije.

 

"Sve je počelo na utakmici sa Albanijom i sada se samo reflektuje, očigledno je preveliki pritisak na igračima. Ovo je katastrofalan početak kvalifikacija", ocenio je Advokat.

 

"Orlovi" su od četvrtog minuta vodili sa 1:0, ali su odmah potom drastično pali u igri, te su Danci do kraja utakmice prevladali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.