Advokat: Jutros je uhapšen pogrešan Milo

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 17:18

Advokat: "Jutros je uhapšen pogrešan Milo"

Predsednik opštine Budva Milo Božović saslušan je danas u Specijalnom policijskom odeljenju, a njegov advokat kaže da je jutros uhapšen pogrešan Milo.

Advokat Miroje Jovanović je izjavio da nije dobio odobrenje da vidi svog klijenta u prostorijama SPO, te da čekaju saslušanje.

"Ja, kao branilac, nisam upoznat sa navodima i činjenicama koji mu se stavljaju na teret… Ovo je, čini mi se, deo nekih, političkih igara, ali u narednim danima ćemo verovatno imati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više odgovora", rekao je Božovićev advokat, preneo je portal podgoričke Adrija TV.

Božović je privedan danas oko 13 časova u SPO, a nakon saslušanja odveden je u prostorije CB-a, do privoda specijalnom državnom tužiocu.

Državni tužilac i portparol Vukas Radonjić ranije danas je kazao da po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uz podršku i pomoć agencije Evropske unije za saradnju i sprovođenje zakona (EUROPOL), Specijalno policijsko odeljenje, uz logističku i operativnu pomoć Protivterorističke jedinice policije, preduzima mere i radnje u okviru izviđaja u dva krivična predmeta.

"O eventualnom lišenju slobode određenih lica i rezultatima mera i radnji koje su u toku javnost će biti blagovremeno obaveštena", kazao je Radonjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.