Adventisti: Stogodišnjica crkve u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adventisti: Stogodišnjica crkve u Beogradu

BEOGRAD - Hrišćanska adventisticka crkva obeležiće u subotu, 26. jula, stogodišnjicu svog delovanja u Beogradu, saoopšteno je danas iz glavnog odbora te crkve.

Svečanost će biti organizovana u Sabornom hramu Adventističke crkve koji je građen pre 70 godina i osvećen 13. avgusta 1938.

Prema saopštenju, na svečanosti će biti uručena priznanja istaknutim organizacijama i pojedincima zaslužnim za rad te crkve.

Obeležavanju će prisustvovati, kako je najavljeno, predstavnici Vlade Srbije, diplomatskog kora, crkava i verskih zajednica i drugi gosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stogodišnjica postojanja Hrišćanske adventističke crkve

Izvor: Kurir, 24.Jul.2008

BEOGRAD, 24. jula 2008. (Beta) - Hrišćanska adventistička crkva obeležiće u subotu, 26. jula stogodišnjicu postojanja i delovanja u Beogradu. Kako je saopšteno, u subotu će biti i oživljene uspomene na izgradnju Sabornog hrama u Beogradu koji je posvećen pre 70 godina. Svečanosti u Sabornom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.