Adel previše srećna da bi pisala pesme

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel previše srećna da bi pisala pesme

Očekujete neku novu pesmu od Adel? Znate da se porodila, ali se pitate zašto ništa novo već duže vreme nije objavila? Pa po svoj prilici i neće uskoro, jer prolazi kroz emotibnu blokadu koja koči njenu kreativnost.

Ne može da stvara kad ne skida osmeh sa lica  

Adel koja je u oktobru rodila sina Anđela iz veze sa Sajmonom Koneckijem, previše je srećna da bi pisala pesme za sledeći album. Bliski prijatelj dobitnice Gremija i Oskara navodi da Adel pati >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od kreativne blokade, budući da uživa u braku a najbolje pesme ima iz perioda bolnih veza i raskida.

 

"Ona najbolje piše kada joj je srce zgaženo ili kada vodi emotivne ratove. Ipak, sada je u najsrećnijoj fazi u svom životu, što je dovodi do kreativne oseke", objasnio je njen prijatelj.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Adel previše srećna da bi pisala pesme

Izvor: Dzungla.org, 14.Jul.2013

Očekujete neku novu pesmu od Adel? Znate da se porodila, ali se pitate zašto ništa novo već duže vreme nije objavila? Pa po svoj prilici i neće uskoro, jer prolazi kroz emotibnu blokadu koja koči njenu kreativnost. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.