Aca Bosanac pristao da ide na poligraf: Dokazaću da Kokeza laže

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 23:59

Aca Bosanac pristao da ide na poligraf: Dokazaću da Kokeza laže

Poznati beogradski ugostitelj tvrdio da mu je predsednik FSS nametnuo poslove sa Veljkom Belivukom

Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, koji je saslušavan zbog povezanosti sa Veljkom Belivukom, pristao je na poligrafsko testiranje kako bi dokazao da Slaviša Kokeza ne govori istinu. Kajmaković je u svom iskazu optužio prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije da ga je povezao sa Veljkom Belivukom.

Poznati beogradski ugostitelj je u policiji ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su mu poslovni odnosi sa Belivukom nametnuti. On je tvrdio da je imao probleme sa navijačima sve dok se Kokeza nije pojavio i ponudio mu da unajmi Belivukovu ekipu da mu obezbeđuje klubove.

Nakon svedočenja ovog ugostitelja Kokeza je pozvan na informativni razgovor u SBPOK gde je negirao Kajmakovićeve tvrdnje. Međutim, on je odbio da ide na detektor laži!

- Za razliku od Kokeze, Kajmaković se ponudio da njega poligrafski ispitaju kako bi dokazao da je govorio istinu, a da je predsednik FSS lagao inspektore koji su ga ispitivali - kaže izvor 24sedam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.