Abazović otkrio šta će biti ako padne Vlada Crne Gore, a šta će se dogoditi ukoliko se to ne desi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 19:54

Abazović otkrio šta će biti ako padne Vlada Crne Gore, a šta će se dogoditi ukoliko se to ne desi

On je naglasio da je, što se tiče sednice Skupštine 19. avgusta, situacija jasna i da je relaksirano čeka

Premijer Crne Gore Dritan Abazović najavio je danas da će, ukoliko Vlada ne padne 19. avgusta, u ponedeljak krenuti velika rekonstrukcija vlade, u koju je pozvao sve druge političke opcije, apostrofirajući manjinske partije, Demokratsku Crnu Goru i Demokratski front.

Abazović je za TV Vijesti istakao da svi oni koji žele da Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gora nastavi borbu protiv kriminala, ne žele da se poništi Temeljni ugovor, da se ne zaustavi evropski put, neće podržati inicijativu za nepoverenje Vladi.

.

- Ako neko hoće da vrati mehanizme koji zbog finansijskih centara žele destabilizaciju, to podrazumeva odgovornost - istakao je crnogorski premijer.

Naveo je da su u rekonstrukciju Vlade, ako ne padne u petak, pozvani svi "osim onih koju su sami sebe isključili", misleći na Demokratsku partiju socijalista (DPS) i Socijaldemokratsku partiju (SDP).

- To su oni koji su podneli Inicijativu, jer nisu mogli da izdrže teške odluke Vlade - rekao je Abazović. On je izjavio da ukoliko Vlada padne, Građanki pokret URA "ide u opoziciju punog srca".

BONUS VIDEO: Brutalna tuča na auto-putu u Crnoj Gori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Abazović otkrio šta će se desiti ako Vlada ne padne

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2022

PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović najavio je danas da će, ukoliko Vlada ne padne 19. avgusta, u ponedjeljak krenuti velika rekonstrukcija vlade, u koju je pozvao sve druge političke opcije, apostrofirajući manjinske partije, Demokratsku Crnu Goru i Demokratski front.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.