Abazović još nije saslušan zbog mita od 21 milion evra

Izvor: B92, 13.Jan.2021, 11:25

Abazović još nije saslušan zbog mita od 21 milion evra

Potpredsednik crnogorske vlade i lider URA Dritan Abazović nije saslušan povodom izjave da mu je nuđen 21 milion evra da ne pravi koaliciju sa izbornim listama.

Specijalno državno tužilaštvo formiralo predmet o tome. Saopšteno da je predmet u fazi izviđaja, a više informacija i podataka nije moguće saopštiti radi zaštite interesa postupka koji je u toku.

Abazović je informaciju da mu je nuđen 21 milion evra izneo u decembru prošle godine, ali je negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović.

Abazović nije tada želeo da kaže ko mu je nudio novac, a do danas nije inicirao da saopšti ko su osobe koje su mu nudile pomenuti iznos.

On je komentarišući tvrdnje Davidovića koji je optužio humanistu Hajriza Brčvaka da je Abazoviću nudio 21 milion, rekao da je dobijao ponude sa više strana, ali da mu ih nije nudio Brčvak.

Abazović je tada rekao da je dobio ponude od "nekih klanova", ali da ne želi da od sebe pravi žrtvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Abazović nije saslušan o tome ko mu je nudio 21 milion evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2021

Potpredsednik crnogorske vlade i lider URA Dritan Abazović nije saslušavan povodom izjave da mu je nuđeno 21 miliona evra da ne pravi koaliciju sa izbornim listama čiji je cilj rušenje DPS-a predednika Mila Đkanovića, ali je Specijalno državno tužilaštvo formiralo predmet o tome, piše podgorička...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.