AZERI KRENULI U NAPAD NA KLJUČNI GRAD JERMENA: Cela jedinica osvajača pobijena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2020, 22:29

AZERI KRENULI U NAPAD NA KLJUČNI GRAD JERMENA: Cela jedinica osvajača pobijena! (VIDEO)

Jermenske snage su uništile azerbejdžansku jedinicu koja se spremala za napad na ključni grad Šuši

Jermensko Ministarstvo odbrane objavilo je video snimak koji prikazuje avion koji pripada Snagama odbrane Arcaha (ADA) kako uništava azerbejdžansku vojnu jedinicu koja se priprema za napad na ključni grad u Karabahu, grad Šuši.

- Snage odbrane Arcaha (ADA) su locirale, nadgledale bespilotnim letelicama, a zatim artiljerijskom vatrom uništile neprijateljsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinicu koja se pripremala za napad na grad Šuši, a njen glavni deo činili su, najverovatnije, sirijski plaćenici - navodi jermensko Ministarstvo odbrane.

Jermensko Ministarstvo odbrane objavilo je video snimak na kojem se vidi kako se bespilotna letelica ADA spušta ka neprijateljskoj jedinici pre nego što su bombardovali njene položaje južno od Šušija.

Jermenske snage su uništile neprijateljske trupe pre nego što su uspele da pokrenu novi napad na Šuši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.