AVION ER SRBIJE SA EVAKUISANIM SRPSKIM DRŽAVLJANIMA IZ TEL AVIVA NA PUTU ZA BEOGRAD: Evo kada sleće na aerodrom Nikola Tesla

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 01:06

AVION "ER SRBIJE" SA EVAKUISANIM SRPSKIM DRŽAVLJANIMA IZ TEL AVIVA NA PUTU ZA BEOGRAD: Evo kada sleće na aerodrom "Nikola Tesla"

Drama je uspešno okončana

Avion "Er Srbije" poleteo je u nedelju kasno uveče iz Tel Aviva za Beograd, pokazuju podaci sa sajta "Flajtradar", specijalizovanog za praćenje letova širom sveta. Prema podacima objavljenim na sajtu beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", očekuje se da će avion iz Tel Aviva sleteti u 01.25 časova.

Avion "Er Srbije" trenutno leti iznad istočne obale Turske, u delu između Bodruma i Kušadasija i očekuje se da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za oko sat i po stići u Beograd, pokazuju podaci sa sajta "Flajtradar". "Er Srbija" je ranije saopštila da će, u saradnji sa Vladom Srbije, obaviti repatrijacioni let iz Tel Aviva.

Šef kabineta ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, Nikola Nedeljković doputovao je u nedelju uveče u Izrael kako bi pomogao u evakuaciji državljana Srbije, koji su se od subote nalazili na aerodromu u Tel Avivu.

On je rekao da će poleteti avion sa 132 putnika i istakao da na  aerodromu "Ben Gurion" nakon tog leta neće biti više srpskih državljana. Palestinska militantna grupa Hamas u nedelju kasno uveče je saopštila da je gađala međunarodni aerodrom "Ben Gurion" kod Tel Aviva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.