„AVEO“ HEČBEK UMESTO „KALOSA“

Izvor: Kurir, 23.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„AVEO“ HEČBEK UMESTO „KALOSA“

„Ševrolet aveo“ odavno je na tržištu. Međutim, naslednik modela „kalos“ biće zapravo „aveo“ u hečbek varijanti. Po tradiciji, „aveo“ će ponuditi odličan odnos uloženo - dobijeno, što je bila i karakteristika „kalosa“.

On nosi prepoznatljiv „Ševroletov“ dizajn, mada prednji farovi liče na „škodu fabiju“. Novi „aveo“ je četiri centimetra duži od prethodnika. Ima pet sedišta, a u prtljažnik se može spakovati 220 litara. Dolazi sa dva benzinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << motora: novi 1,2-litarski snage 84 KS i 1,4-litarski od solidnih 100 KS. Prema navodima fabrike, unutrašnjost je modernizovana i prostranija. Novi dizajn dobili su instrumenti. Centralna konzola je ulepšana zahvaljujući atraktivnim otvorima za vazduh. Prekidači za klimu su veliki i dostupni, a ugrađen je i CD audio sistem.

Novi „aveo“ namenjen je širokom profilu kupaca. Kod nas će dobro poslužiti kao pouzdani porodični automobil, dok će u Zapadnoj Evropi najčešće biti drugi automobil namenjen gradskoj vožnji, zbog lakog parkiranja.

Zasad je poznata cena u Nemačkoj, koja iznosi 11.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.