AUU, OVO JE NAJDUŽA ZMIJA IKADA PRONAĐENA OVDE! Prizor će vas zgroziti - čovek se rvao sa pitonom, a onda... (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 21:13

AUU, OVO JE NAJDUŽA ZMIJA IKADA PRONAĐENA OVDE! Prizor će vas zgroziti - čovek se rvao sa pitonom, a onda... (FOTO/VIDEO)

Čovek se rvao sa pitonom, a onda ga je ščepao za glavu, prizor ledi krv.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi trenutak kada se lovac na zmije rvao sa burmanskim pitonom od 5,7 metara za kojeg se smatra da je najduži ikada pronađen u SAD.

Na snimku, snimljenom u Nacionalnom rezervatu na Floridi, se vidi kako lovac na zmije Džejk Valeri (22) hvata pitona od 57 kilograma za vrat nakon što se zmija bacila na njega otvorenih čeljusti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Valeri se hvata u koštac sa pitonom i rva se sa njim na zemlji dok posmatrači uzvikuju: "O moj Bože! Idemo!"

Drugi muškarac pita: "Imaš li traku na sebi, znam da nosiš traku", dok nedugo zatim uspevaju da savladaju ženku zmije i omotavaju joj traku oko čeljusti.

Na Floridi je legalno hvatati i ubijati burmanske pitone koji nemaju prirodne predatore.

Uhvaćeni burmanski piton je najduži ikada pronađen u SAD. Burmanski pitoni su jedna od najvećih vrsta zmija na svetu.

Postali su ozbiljan problem u divljim područjima Floride, gde hvataju životinje kao što su rakuni, oposumi, belorepi jeleni i aligatori.

Zmije su dovele do "ozbiljnog opadanja" nekoliko autohtonih vrsta, prema Geološkom zavodu Sjedinjenih Država.

Takođe se navodi da se takmiče za plen sa visoko ugroženim floridskim panterom, jednom od najređih velikih mačaka na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhvaćena najveća zmija u SAD-u: Čovek se rvao sa pitonom, a onda ga je ščepao za glavu

Izvor: 24sedam.rs, 14.Jul.2023

Na društvenim mrežama pojavio se fascinantan snimak koji prikazuje trenutak hrabrog sukoba lovca na zmije, Džejka Valerija (22), sa burmanskim pitonom dužine 5,7 metara

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.