AUTOMOBILOM POD KAMION: Saobraćajna nesreća kod Surčina

Izvor: Kurir, 17.Jan.2014, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOMOBILOM POD KAMION: Saobraćajna nesreća kod Surčina

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je povređen muškarac starosti oko 30 godina i on je prevezen na reanimaciju u Urgentni centa

BEOGRAD - Jedna osoba je teže povređena u sudaru kamiona i automobila danas oko 16 sati, na obilaznici oko Beograda kod Surčina.

Kako je rečeno u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo u 15.50 sati, a u sudaru je povređen vozač putničkog automobila.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << povređen muškarac starosti oko 30 godina i on je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Macura je precizirala da je povređeni zadobio težu povredu glave, prelom rebara sa desne stane i povredu plućne maramice.

Pre dolaska ekipe Hitne pomoći, povređenog je zbrinula ekipa niške Hitne pomoći koja se našla na licu mesta, dodala je Macura.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.