AUTOM POKOSIO DEVOJKU (23) NA PEŠAČKOM PRELAZU! Stravična nesreća na Novom Beogradu! STARIJI ČOVEK IZAZVAO HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 23:56

AUTOM POKOSIO DEVOJKU (23) NA PEŠAČKOM PRELAZU! Stravična nesreća na Novom Beogradu! STARIJI ČOVEK IZAZVAO HAOS

Devojka ima teške povrede

Devojka (23), teško je povređena na Novom Beogradu, kada je na pešačkom prelazu udario automobil, kojim je upravljao stariji vozač.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se oko 17.30 sati u Bulevaru umetnosti kod Merkatora na Novom Beogradu.

- Saobraćajna nesreća dogodila se na pešačkom prelazu, a sumnja se da je nesrećna devojka prelazila ulicu kada je za pešake bilo crveno svetlo. U tom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nju je naleteo automobil marke "reno" kojim je upravljao stariji čovek koji ima više od 80 godina - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima devojka je zadobila teške telesne povrede.

- Ona je prevezena u bolnicu, a policija je obavila uviđaj kojim će tačno biti utvrđeno kako se nesreća dogodila - rekao je sagovornik.

(Srbija Danas/Informer)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.