AUTOBUS PUN ĐAKA SLETEO SA PUTA: Učenici OŠ Branko Radičević vraćali su se sa ekskurzije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 06:53

AUTOBUS PUN ĐAKA SLETEO SA PUTA: Učenici OŠ "Branko Radičević" vraćali su se sa ekskurzije

Objavljeni detalji nezgode

Autobus sa učenicima OŠ "Branko Radičević" iz Banjaluke sleteo je u petak poslepodne sa puta kod Bijeljine. Đaci su se vraćali sa ekskurzije u Srbiji, prenosi Srpska info. Srećom, niko od učenika nije povređen, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

- Vozač je izbegavao automobil i autobus je završio pored puta. Malo smo čekali dok ga ne izvuku i onda smo nastavili put prema Banjaluci - ispričao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od učenika osmog razreda Osnovne škole Branko Radičević.

Učenici najveće banjalučke osnovne škole u Srbiju su otputovali sa tri autobusa. Mediji navode da je ekskurzija protekla u najboljem redu, sve do jučerašnjeg incidenta u saobraćaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.