ASTRAZENEKA U SVE VEĆEM PROBLEMU: Vakcina nije efikasna za starije od 65 godina?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 23:42

ASTRAZENEKA U SVE VEĆEM PROBLEMU: Vakcina nije efikasna za starije od 65 godina?

Nemački listovi danas pišu da vakcina AstraZeneka nije preterano efikasna za starije od 65 godina

Vakcina AstraZeneke protiv korona virusa nije preterano efikasna za osobe starije od 65 godina, objavili su danas listovi ''Bild'' i ''Handelšblat'', pozivajući se na izvore bliske nemačkoj vladajućoj kolaciji.

Ovo bi moglo da dovede u pitanje masovne vakcinacione programe, preneo je Rojters.

Nemački zvaničnici se plaše da vakcinu britanske farmaceutske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuće neće odobriti evropsko regulatorno telo za osobe starije od 65 godina, dodao je ''Bild'' u onlajn izdanju.

Rojters zaključuje da je ovo još jedan potencijalni udarac za AstraZeneku, koja je razvila vakcinu sa Univerzitetom Oksford, pošto su iz te kompanije ranije preneli Evropskoj uniji da neće moći da obezbede dogovorene količine vakcina do kraja marta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.