AROGANTNA DEVOJKA IZ KANTRIMENA PLAKALA: Imam dokaz da Milićev nije hteo da stane, doneću snimak!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AROGANTNA DEVOJKA IZ KANTRIMENA PLAKALA: Imam dokaz da Milićev nije hteo da stane, doneću snimak!

Milica Novaković, koja je tokom saslušanja u policiji bila drska i arogantna, tokom saslušanja u tužilaštvu plakala

BEOGRAD - Osumnjičena Milica Novaković, koja je tokom saslušanja u policiji bila drska i arogantna, tokom saslušanja u tužilaštvu u četvrtak je plakala i bila spremna da donese dokaze. Četiri sata su u Trećem osnovnom tužilaštvu saslušavane Tamara Bogdanović (23) i Milica Novaković, koje se sumnjiče da su pomagale Marku Milićevu (33) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nakon što je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21).

Tamara Bogdanović juče je iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želela da dopuni iskaz. Bogdanovićeva i Novakovićeva su iz pritvora dovedene u sportskoj garderobi i u patikama bez pertli.

Novakovićeva je spremna da sarađuje sa sudom i ponudi dokaz koji ima.

- Zaplakala je i priznala da ima dokaz da Milićev nije želeo da zaustavi automobil. Obećala je da će preko advokata dostaviti USB sa audio snimkom koji je njen mobilni telefon slučajno zabeležio, a na kom se čuje kako ona i Tamara posle udesa ubeđuju vozača da zaustavi "kantrimen", misleći da su udarili u druga kola - kaže sagovornik Kurira.

Kako je ispričala, na njihove molbe da stane Marko Milićev nije reagovao.- Ne mogu da stajem, idemo! - odgovorio je i produžio dalje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.