ARENA ĆE PONOVO BITI MESTO ZA KONCERTE I SPORTSKE UTAKMICE: Srbija je dočekala jednu od najlepših vesti epidemije

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 09:20

ARENA ĆE PONOVO BITI MESTO ZA KONCERTE I SPORTSKE UTAKMICE: Srbija je dočekala jednu od najlepših vesti epidemije

Poslednji pacijenti napuštaju "Arenu", 13 će biti prebačeno u bolnicu u Batajnici, ostali će biti pušteni kući

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da poslednji pacijenti napuštaju privremenu bolnicu u Štark areni, koja se na osnovu odluke Vlade od 14. maja zatvara.

Vesić je rekao da će od poslednjih 49 pacijenata koji su ostali u privremenoj bolnici u Štark areni njih 13 biti prebačeno u kovid bolnicu u Batajnici, a ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti pušteni kućama jer su izlečeni.

Vesić je dodao da će posle toga privremena kovid bolnica u Areni biti zatvorena, kako je Vlada Srbije odlučila još 14. maja.

On je istakao da privremena kovid bolnica u Štark areni ima 510 postelja.

- Kroz Štark arenu prošlo je 4.970 pacijenta i 450 u prvoj turi. Nažalost, dogodila su se četiri smrtna slučaja - rekao je Vesić.

Vesić je ukazao da je zatvaranje privremene bolnice u Areni dokaz da se Beograd uspešno bori s virusom.

Vesić je dodao da će Arena veoma brzo ponovo postati mesto na kome će se odigravati sportske utakmice i organizovati koncerti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Zatvara se kovid bolnica u Areni

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će od 49 pacijenata koji su još ostali u privremenoj bolnici u Štark areni, 13 biti prebačeno u kovid bolnicu u Batajnici, a ostali će biti pušteni kućama jer su izlečeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.