Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 14:21

APR: Nedostupan elektronski servis za registraciju osnivanja privrednog društva

Elektronski servisi za registraciju osnivanja privrednog društva, preduzetnika i ponuđača zbog uspostavljanja novih servisa na portalu Agencije za privredne registre (APR) od 13.30 časova nisu dostupni, saopštila je APR i navela da će korisnike blagovremeno obavestiti o tome kada će servisi ponovo biti dostupni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

APR: Nedostupan elektronski servis za registraciju osnivanja privrednog društva

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023

BEOGRAD – Elektronski servisi za registraciju osnivanja privrednog društva, preduzetnika i ponuđača zbog uspostavljanja novih servisa na portalu Agencije za privredne registre (APR) od 13.30 časova nisu dostupni, saopštila je APR i navela da će korisnike blagovremeno obavestiti o tome kada će...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.