APOKALIPSA U KINI - Čeka se tajfun! Zatvorene škole, firme, aerodormi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 07:42

APOKALIPSA U KINI - Čeka se tajfun! Zatvorene škole, firme, aerodormi (VIDEO)

Dva međunarodna aerodroma u Šangaju otkazala su danas sve letove, a vlasti su zabranile aktivnosti na otvorenom dok se istočna Kina priprema za dolazak tajfuna In-fa.

In-fa će, kako se predviđa, kasnije danas pogoditi provinciju Džeđijang, južno od Šangaja, a očekuje se i obilna kiša. Škole, prodavnice i firme u toj provinciji biće zatvorene.

Nacionalna meteorološka služba upozorila je ljude da ne izlaze iz svojih kuća.

Tajfun je prethodno doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velike količine padavina Tajvanu gde je kidao grane sa drveća, ali nema informacija o povređenima. Brzina vetra dostizala je 155 kilometara na sat.

Na stotine letova na aerodromima Šangaj Pudong i Šangaj Hongkijao su otkazane, a očekuje se još otkazivanja u ponedeljak, objavila je državna tv.

Međunarodni aerodrom u gradu Hangdžou, južno od Šangaja, takođe je otkazao letove.

U prekidu je i železnički saobraćaj do lučkog grada Ningbo, javila je državna tv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U očekivanju tajfuna u Šangaju zatvoreni aerodromi

Izvor: Beta, 25.Jul.2021

Medjunarodni aerodromi u Šangaju otkazali su sve letove, a vlasti su za danas zabranile spoljne aktivnosti u očekivanju tajfuna In-fa.Prema prognozi tajfun In-fa trebalo bi u nedelju popodne da pogodi Džedjang provinciju, južno od Šangaja, a očekuje se da će pasti oko 250 do 350 milimetara kiše,...

Nastavak na Beta...

VREMENSKA KATAKLIZMA U KINI! Stotine hiljada ljudi evakuisano, niko ne sme van - prizori ZASTRAŠUJUĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021

Škole, prodavnice i firme u provinciji Džeđijang, južno od Šangaja su zatvorene...Tajfun In-Fa pogodio je istočnu obalu Kine. Vlasti su evakuisale priobalna područja, a otkazani su letovi i vozovi...Do sada je evakuisano 360.000 ljudi. Dva međunarodna aerodroma u Šangaju otkazala su još u subotu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.