APOKALIPSA STIGLA U AMERIKU: Jaka oluja kosi gradove širom SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 14:45

APOKALIPSA STIGLA U AMERIKU: Jaka oluja "kosi" gradove širom SAD

Saobraćaj je obustavljen, ima mrtvih.

Severoistočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država pogodila je jedna od najgorih snežnih oluja u poslednje dve godine, koja je izazvala pometnje u saobraćaju.

U Pensilvaniji je poginuo 20-godišnji mladić na motornim sankama kada je naleteo da oborenu žicu, saopštila je policija u Njuberiju.

Zbog snežne oluje, otkazano je oko 1.200 letova, uglavnom u Njujorku i Bostonu, dok je još 2.700 odloženo.

Prekinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastava uživo za hiljade učenika u Njujorku, Pensilvaniji i Masačusetsu i sada se časovi održavaju online.

Uslovi su otežali stanje na putevima, što je dovelo do saobraćajnih nesreća u Bostonu i Njujorku u kojima nije bilo povređenih.

U nekim oblastima su zabranjena komercijalna vozila na putevima, dok su zvaničnici apelovali na stanovnike da izbegavaju putovanja ako je moguće.

Mećava je u utorak ujutru po lokalnom vremenu dovela do nestanka struje koji je pogodio 150.000 stanovnika Pensilvanije, od kojih je 50.000 sinoć i dalje bilo bez struje.

Izvor:Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.