APEL ZA POMOĆ Novinarka snimila horor uživo dok padaju bombe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 09:40

APEL ZA POMOĆ Novinarka snimila horor uživo dok padaju bombe (VIDEO)

Ovo nije bio prvi put da Klarisa izveštava sa prvih linija fronta.

Novinarka CNN-a Klarisa Vard privukla je pažnju javnosti ovih dana, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak kako izveštavanja o ratu između Izraela i Palestine, dok leži u rovu, a okolo se čuju borbena dejstva i detonacije.

Incredibly tense and dangerous footage this morning as CNN's Clarissa Ward takes cover in a ditch as rockets are fired close to the Gaza Strip / Israel border.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
As much as people attack the mainstream media in this country, there are so many journalists who put their lives on the… pic.twitter.com/J4WEvIVHp9

— Brian Krassenstein (@krassenstein) October 9, 2023

- J*****, ljudi, dođite do nas - kazala je Klarisa u trenutku kada su ispaljivane rakete blizu pojasa Gaze.

Naime, ova novinarka i majka dvoje dece svojevremeno je intervjuisala pripadnike talibana, uključujući i jednog zapovednika, o pravima žena, i to sve na oko 200 metara od ulaza u kabulski aerodrom, i to sve u trenutku kada su trajale žestoke borbe na ulicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.